Temperatura la nivelul şinelor era, sâmbătă, la ora 17.00, între -9 şi -23 de grade, anunţă CFR Infrastructură, precizând că, în mai multe zone, trenurile circulă doar cu locomotive Diesel, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între Alexandria şi Zimnicea, Roşiori Est şi Turnu Măgurele, Caracal şi Corabia şi Banu Mărăcine şi Caracal, trenurile circulă remorcate doar cu locomotive Diesel, potrivit CFR Infrastructură.

De asemenea, sunt restricţii de viteză de 50 de kilometri pe oră între Făurei şi Buzău. Totodată, pe raza Regionalei Constanţa circulaţia se face cu plug antemergător, mai arată reprezentanţii CFR Infrastructură, într-un mesaj transmis pe Facebook.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Totodată, pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Galaţi este interzisă circulaţia cu automotoare şi locomotive Diesel hidraulice, mai arată CFR Infrastructură.

CFR Călători a anunţat, sâmbătă, că 93 de trenuri au fost anulate din cauza gerului, ninsorii şi viscolului, circulaţia desfăşurându-se în condiţii meteo nefavorabile pe raza a patru regionale: Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.