Un cetăţean turc de 53 de ani este cercetat pentru a că a incercat să scoată ilegal din ţară peste 230.000 de euro, aproape 30.000 de dolari, dar şi lire sterline. Banii erau ascunşi sub haine şi în bagajele personale şi au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră din Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, ca pasager într-un autocar care circula pe ruta Bucureşti-Istanbul, un cetăţean turc în vârstă de 53 de ani.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi au descoperit, pe corpul bărbatului şi în bagajele personale, 231.250 euro, 29.900 dolari şi 5.000 lire sterline, sume de bani ascunse şi nedeclarate la controlul de frontieră, pe care bărbatul intenţiona să le scoată ilegal din ţară.

La cercetări, cetăţeanul turc a declarat că banii îi aparţin, provin din economiile personale, însă nu poate prezenta documente care sa justifice provenienţa acestora.

Întreaga sumă de bani a fost indisponibilizată în vederea cercetărilor. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.