Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă duminică, că la ora 16.30 nu sunt tronsoane de autostrăzi cu traficul închis. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia este închisă însă pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale: DN 22 Râmnicu Sărat, judeţul Buzău - limita cu judeţul Brăila; DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti, judeţul Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt tronsoane de autostrăzi cu traficul închis.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia este închisă însă pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale: DN 22 Râmnicu Sărat, judeţul Buzău - limita cu judeţul Brăila; DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti, judeţul Vrancea. Traficul este restricţionat (autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone) pe DN 22 limită judeţul Buzău – municipiul Brăila şi DN 2B municipiul Brăila - limită judeţul Buzău.

Traficul restricţionat (autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone) pe DN 2C Costeşti, judeţul Buzău – limită cu judeţul Ialomiţa şi DN 2B municipiul Buzău – limită judeţul Brăila. Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră.

Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi nu plece la drum fără anvelope de iarnă!

”Luaţi în considerare că rafalele de vânt modifică ţinuta de drum a autovehiculelor, astfel că reduceţi viteza la intrările/ieşirile în/din zonele împădurite şi la intersectările cu autovehicule de mare tonaj!”, mai spun autorităţile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.