Circulaţia este oprită luni dimineaţă, pe DN 13C, în judeţul Harghita, după ce un pârâu a ieşit din matcă, iar între Topliţa şi Borsec şi în zona Lacul Roşu s-a format polei pe şosea. În zona de munte a judeţelor Braşov, Prahova şi Vrancea este ninsoare uşoară, iar în judeţul Gorj, în zona Rânca, este depus strat de zăpadă de 1 cm pe carosabil, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulaţia rutieră este oprită pe DN 13C, între localităţile Cristur şi Bisericani, la kilometrul 27, judeţul Harghita, după ce un pârâu local a ieşit din matcă şi a inundat partea carosabilă. Se acţionează cu utilaje pentru curăţarea suprafeţei de rulare şi se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

Este semnalat polei, carosabilul fiind alunecos, pe DN 15, între loc. Topliţa-Borsec, judeţul Harghita, dar şi pe DN 12C, în loc. Lacu Roşu, judeţul Harghita. În zonă acţionează utilaje care împrăştie material antiderapant.

Este semnalată ninsoare slabă în zona montană a judeţelor Braşov, Prahova şi Vrancea, fără depuneri pe partea carosabilă, iar în judeţul Gorj, pe DN 67C, între km. 22 -34, staţiunea Rânca, zăpada este viscolită, fiind un strat de 1 cm de zăpadă pe carosabil. Se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa, tronsonul kilometric 64 -212, A3 Bucureşti-Ploieşti, tronsonul kilometric 43 – 68 şi A4 Ovidiu-Agigea, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.