Bărbatul care le-a răpit pe cele două surori din localitatea braşoveană Vama Buzăului le-a agresat sexual. Agresorul a recunoscut fapta, justificând că era beat. El se află în registrul agresorilor sexuali, fiind condamnat în urmă cu zece ani pentru viol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul care le-a răpit le-a agresat sexual pe cele două surori de 10 şi 12 ani. Totul s-a petrecut în maşină, unde fetele au fost ţinute toată noaptea şi a doua zi, până au fost găsite.
Agresiunea a fost confirmată de către victime şi recunoscută de către agresor, care a justificat faptele spunând că era beat. 
În urmă cu 10 ani, el a fost condamnat pentru viol şi era înregistrat în registrul agresorilor sexuali. 
Un psiholog din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov le asistă, sâmbătă seară, pe cele două copile răpite din familie de către un amic al concubinului mamei lor. 
Oficiali din cadrul DGASCP au declarat, pentru News.ro, că fetele au fost chemate la audieri, iar alături de ele se află o angajată a Direcţiei, psiholog. Urmează ca reprezentanţii instituţiei care se ocupă de protecţia copilului să afle mai multe despre starea copilelor şi să propună soluţii în beneficiul acestora. 
Bărbatul le-a luat pe fete de la locuinţa familiei vineri seară, în jurul orei 19:00 sub pretextul că le duce la un grătar şi să se joace cu alţi copii, promiţând că le aduce acasă două ore mai târziu.
Mama fetelor a sunat l 112 a doua zi, sâmbătă 12 noiembrie, în jurul orei 10.25, când a constatat că bărbatul nu îi răspunde la telefon. Fetele lipseaua de acasă de peste 12 ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.