Cel mai bun prieten al bărbatului din Caracal acuzat de dispariţia adolescentei Alexandra Măceşanu a declarat pentru Adevărul că, în 24 iulie, când fata a dispărut, la ora 10:30, l-a văzut pe acesta, foarte grăbit să îşi bage maşina în curte, el declarându-se convins că acela e momentul în care fata a fost adusă. De asemenea, el a spus că nimeni de la Poliţie nu l-a căutat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paul Mieilă, care fost multă vreme foarte bun prieten cu Gheorghe Dincă,  a spus că a participat la o înmormântare, iar exact în 24 iulie, la 10:30, când fata a fost răpită, se afla în zona casei lui Dincă.

„La ora 10,30, exact când noi am ajuns în faţa casei lui Dincă, l-am văzut şi pe el. A parcat maşina peste drum, a coborât, a traversat, a deschis porţile în grabă şi a intrat. A băgat urgent maşina în curte, era grăbit, nu agitat. A trecut pe lângă mine şi nici nu m-a salutat. La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur. Nimeni de la poliţie n-a venit să mă întrebe ceva. Mă duceam eu să le zic, dar v-am zis, mă deplasez foarte, foarte greu”, a mai declarat Paul Mieilă pentru Adevărul.

Paul Mieilă este de aceeaşi vârstă cu Gheorghe Dincă, respectiv 66 de ani. Cei doi au fost colegi de şcoală, au copilărit împreună, au lucrat împreună, iar după ce s-au căsătorit au fost vecini de bloc, iar apoi de cartier. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.