Un caz de violenţă domestică a avut loc luni în Sectorul 5 din Capitală, un bărbat care a devenit violent cu forţele de ordine fiind reţinut iar victima, o femeie care prezenta leziuni în zona gâtului, a fost transportată la spital. În timpul intervenţiei poliţiştilor, în imobil a izbucnit un incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul a avut loc în jurul orei 14.00, când poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 24 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă, din Sectorul 5, are loc un caz de violenţă domestică.
 
Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora şi ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat.
 
În timpul intervenţiei, în imobil a izbucnit un incendiu, iar poliţiştii prezenţi au pătruns în locuinţă, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă. Aceasta a fost transportată de urgenţă, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. 
 
De asemenea, la faţa locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol. 
 
Bărbatul se află în custodia poliţiştilor şi a fost condus la sediul secţiei, în vederea continuării cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.