Un autoturism care se afla în mers pe DN6, a luat foc în zona localităţii Teregova din judeţul Caraş-Severin, în urma unui scurtcircuit la motor. Şoferul a încercat să stingă singur flăcările şi a suferit arsuri la mâini fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, un autoturism a luat foc în timp ce se deplasa pe DN6, pe raza localităţii Teregova. Incendiul a fost semnalat de către ceilalţi participanţi la trafic care au văzut flacără la compartimentul motor, moment în care conducătorul auto a oprit pe drepta şi a sunat imediat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.  Ajunşi la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pompierii din cadrul Detaşamentului Caransebeş au constatat că incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism”, a transmis ISU Caraş-Severin.
 
Până la sosirea pompierilor, proprietarul a încercat să stingă incendiul şi a suferit arsuri uşoare la mâini, fiind preluat şi transportat la spital de către ambulanţa SAJ prezentă la locul evenimentului. 
 
În urma incendiului, maşina a ars în totalitate. Cel mai probabil focul a pornit în urma unui scurtcircuit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.