Un incendiu de pădure a izbucnit, duminică, în Munţii Semenic, iar 30 de oameni sunt pregătiţi să intervină, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin. A fost solicitat şi un elicopter cu dispozitiv bambi bucket, pentru transportat apa peste munte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Caraş-Severin, peste 30 de pompieri şi angajaţi ai Ocolului Silvic sunt pregătiţi, duminică după-amiază, să intervină în zona de manifestare a incendiului, pentru stingerea focarelor.

"Pentru eficientizarea misiunii de stingere, a fost solicitat şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie prevăzut cu dispozitiv de stingere bambi bucket", mai transmite ISU.

Pompierii din Caraş-Severin s-au mai confruntat cu incendii de pădure în acest an, de două ori focul izbucnind în Parcul Naţional Domogled, în zona oraşului Băile Herculane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.