Un incendiu de pădure a izbucnit, duminică, în Munţii Semenic, iar 30 de oameni sunt pregătiţi să intervină, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin. A fost solicitat şi un elicopter cu dispozitiv bambi bucket, pentru transportat apa peste munte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Caraş-Severin, peste 30 de pompieri şi angajaţi ai Ocolului Silvic sunt pregătiţi, duminică după-amiază, să intervină în zona de manifestare a incendiului, pentru stingerea focarelor.

"Pentru eficientizarea misiunii de stingere, a fost solicitat şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie prevăzut cu dispozitiv de stingere bambi bucket", mai transmite ISU.

Pompierii din Caraş-Severin s-au mai confruntat cu incendii de pădure în acest an, de două ori focul izbucnind în Parcul Naţional Domogled, în zona oraşului Băile Herculane.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.