Bebeluşul de un an şi două luni din judeţul Caraş-Severin care a fost găsit mort a fost sugrumat de mama sa, afirmă anchetatorii, în urma investigaţiilor. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinută şi urmează să fie prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Ea este acuzată de violenţă în familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au fost sesizaţi în cursul zilei de 6 august 2023, orele 01:00, despre faptul că în data de 5 august 2023, în jurul orelor 19:00, pe raza satului Scăiuş, comuna Fârliug, din judeţul Caraş-Severin, la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucţionat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i în acest mod decesul”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, duminică, într-un comunicat de presă.
 
Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore pentru violenţă în familie, ea urmând că fie prezentată judecătorilor de la Tribunalul Caraş-Severin, cu propunere de arestare preventivă.
 
Poliţiştii din Caraş-Severin au fost sesizaţi, în noaprea de sâmbătă spre duminică, prin numărul de urgenţă 112, privind decesul unui copil de aproximativ un an. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.