Treizeci de persoane au fost evacuate, joi după-amiază, după ce un incendiu a izbucnit într-un hotel din Băile Herculane, pompierii intervenind pentru stingerea focului. În urma incendiului, nu au fost îregistrate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Caraş-Severin, incendiul a izbucnit în jurul orei 15.30 şi a fost anunţat la numărul de urgenţe 112.
 
"În jurul orelor 15.27, prin apel 112, s-a anunţat un incendiu la un imobil tip hotel, parter+2 etaje+ mansardă, în Băile Herculane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 4 subofiţeri, care acţionează pentru stingerea incendiului", a transmis ISU Caraş-Severin.
 
Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit în zona sălii de conferinţe a Hotelului Ferdinand, acesta manifestându-se pe o suprafaţă mică.
 
"Au fost evacuate 30 persoane, care nu au necesitat îngrijiri medicale, neexistând victime", mai transmite ISU. 
 
În caz de nevoie sunt pregătite să intervină şi alte forţe: o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu 4 subofiţeri, o autospecială macara cu 2 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Caransebeş şi un echipaj SMURD.
 
În continuare, pompierii militari acţionează pentru lichidarea totală a incendiului, urmând ca la finalizarea operaţiunii să stabilească exact de la ce a pornit focul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.