Un bărbat care joi a anunţat amplasarea unui dispozitiv exploziv în sediul unei bănci din municipiul Călăraşi alarma dovedindu-se a fi falsă, a fost identificat şi amendat. Valoarea sancţiunii aplicate este de 4000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Călăraşi au identificat persoana care joi a anunţat că în sediul unei sucursale a CEC Bank din municipiul Călăraşi a fost amplasat un dispozitiv exploziv. 
Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene au declarat, vineri, pentru News.ro, că este vorba despre un bărbat care a alarmat nejustificat autorităţile, acesta fiind amendat cu 4000 de lei. 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
Sediul unei unităţi bancare din municipiul Călăraşi a fost evacuat, joi după amiază, după ce un apel anunţa că în incintă este amplasat un dispozitiv exploziv.
La faţa locului au intervenit Serviciului Român de Informaţii, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, dar şi sprijinul Brigăzii Antitero Constanţa, în urma verificărilor alarma dovedindu-se a fi falsă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.