Un bărbat din judeţul Călăraşi a sunat la numărul pentru apeluri de urgenţă 112, anunţând că în zona în care a fost amenajat târgul de Crăciun din municipiul Călăraşi se află o bombă. Ulterior, bărbatul a sunat din nou, spunând că a fost vorba despre o glumă. El a fost identificat şi amendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate sâmbătă de Poliţia judeţeană Călăraşi, un prim apel la 112 a fost primit vineri, la ora 20:20, când un bărbat a anunţat că în incinta târgului de Crăciun din Călăraşi a fost amplasată o bombă, la scurt timp, apelantul a revenit, anunţând că a fost vorba despre o glumă. 
Bărbatul care a sunat a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Vlad Ţepeş, judeţul Călăraşi.
„Cel în cauză a fost sancţionat conform O.G. nr. 34/2008 privind  organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic Pentru Apeluri de Urgenţă, cu amendă în valoare de 4.000 de lei”, informează Inspectoratul de Poliţie Călăraşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.