Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au acţionat, în acest weekend, împreună cu specialiştii Regiei Autonome – Registrul Auto Român, în judeţului Călăraşi, pe linia combaterii riscului rutier, vitezei excesive, a consumului de băuturi alcoolice şi substanţe interzise şi a verificării stării tehnice a autovehiculelor, anunţă Poliţia Română. Poliţiştii au constatat 5 infracţiuni, au aplicat 281 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 120.000 de lei, au reţinut 23 de permise de conducere şi au retras 13 certificate de înmatriculare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sfârşit de săptămână, în zilele de vineri şi sâmbătă, în judeţului Călăraşi s-a acţionat pe linia combaterii riscului rutier, vitezei excesive, a consumului de băuturi alcoolice şi substanţe interzise şi a verificării stării tehnice a autovehiculelor, anunţă Poliţia Română.

În activităţi, alături de poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au acţionat şi specialiştii Regiei Autonome – Registrul Auto Român.

În urma activităţilor desfăşurate în teren, poliţiştii au constatat 5 infracţiuni, au aplicat 281 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 120.000 de lei, au reţinut 23 de permise de conducere şi au retras 13 certificate de înmatriculare.

Astfel, sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au depistat în localitatea Şoldanu, judeţul Călăraşi, un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autovehicul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Vineri, un tânăr a fost depistat pe Bulevardul Eroilor, din municipiul Călăraşi, conducând cu o viteză de 135 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.