Un bărbat de 69 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Buzău, în şoc hemoragic, după ce s-a înjunghiat de trei ori în gât şi de două ori în piept. Bărbatul a fost operat, starea sa fiind gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, un bărbat de 69 de ani din localitatea Poşta Câlnău a fost adus, joi, în stare gravă după ce s-a înjunghiat în abdomen şi în gât, în încercarea de a-şi lua viaţa.

”A fost adus cu Ambulanţa în şoc hemoragic, prezentând multiple plăgi prin înţepare cu cuţitul la nivelul gâtului şi la nivelul toracelui inferior în scop suicidal. Pacientul a fost direcţionat către sala de operaţie după ce i s-au acordat măsuri de prim ajutor”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău.  

Surse medicale spun că bărbatul s-a înjunghiat de trei ori în gât şi de două ori în torace.
Omul este cunoscut cu afecţiuni psihice şi a ar fi încercat de mai multe ori să-şi ia viaţa.


Bărbatul locuia cu soţia sa, imobilizată la pat, şi a fost găsit de fiul şi nora sa care au chemat Ambulanţa.

Intervenţia chirurgicală a decurs normal, iar bărbatul a rămas internat pe ATI-ORL, starea lui fiind stabilă, însă în continuare critică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.