Poliţiştii din Buzău au reuşit să identifice şi să prindă trei dintre persoanele implicate în atacul de la pizzeria din municipiul Buzău, acestea fiind duse la audieri. Cercetările continuă, însă, pentru depistarea tuturor suspecţilor care au intrat cu macete, topoare şi bastoane telescopice în local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost depistate trei persoane, bănuite a fi implicate în conflictul din municipiul Buzău. Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Buzău, pentru audieri”, au anunţat, luni după-amiază, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Buzău.

Potrivit acestora, ”verificările continuă, pentru depistarea celorlalte persoane implicate în eveniment şi clarificarea situaţiei de fapt”.

Surse din rândul anchetei au precizat, pentru News.ro, că printre cele trei persoane duse la audieri se află şi liderul grupării, zis Edison.

Patronul localului a declarat presei că gruparea i-a cerut de mai mult timp taxă de protecţie şi că a depus o plângere la Poliţie din această cauză. Luni, membrii grupării ar fi venit să-l atace pentru că i-a recamat la Poliţie, dar şi pentru a cere prima tranşă de o mie de euro.

După finalizarea audierilor, poliţiştii vor merge împreună cu suspecţii pentru a percheziţiona cele două autoturisme care au fost descoperite în oraş, în apropierea locuinţelor lor, pentru a vedea dacă armele folosite în atac sunt decoperite în acestea.

Cel puţin şase persoane de etnie romă au provocat distrugeri la o pizzerie dintr-un cartier din Buzău, având asupra lor macete, topoare şi bastoane telescopice, cu care l-au rănit pe patronul localului căruia i-ar fi cerut taxă de protecţie o mie de euro. Suspecţii au fugit cu două maşini, acestea fiind abandonate în oraş. 

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.