Şoferul care sâmbătă seară a provocat un accident pe DN 22, la Râmnicelu, lovind un pieton şi un autoturism staţionat, după care a fugit de la locul accidentului, a fost prins de poliţişti, fiind reţinut. Bărbatul accidentat se află în stare gravă, fiind transportat la Spitalul Militar din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihail Drăghiciu, autorul accidentului - un tânăr de 26 de ani, din Râmnicelu, care a fost prins în localitate - va fi dus duminică la Judecătoria Râmnicu Sărat ,cu propunerea de arestare preventivă pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Accidentul s-a produs sâmbătă seară, pe DN 22, la Râmnicelu, unde tânărul de  26 ani, care circula din direcţia Brăila către Râmnicu Sărat, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive. El a acroşat un pieton şi a lovit un autoturism parcat în afara şoselei, iar apoi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ. Şoferul a ieşit din maşină şi a fugit de la locul accidentului, în timp ce pietonul, un bărbat de 32 de ani din Râmnicelu, a fost grav rănit.

Victima, care este cadru militar, a fost transportată la spitalul din Buzău, fiind transferată la Spitalul Militar din Bucureşti, în stare gravă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.