Patru persoane, între care un copil de un an, au fost grav rănite, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei autovehicule, pe DN 2 (E 85), în afara localităţii buzoiene Poşta Câlnău. Traficul pe şoseaua europeană se desfăşoară îngreunat în urma carambolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, agent principal Laura Minea, în accident au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară de transport marfă.

”Din primele date, un barbat de 49 ani din Bârlad, care se deplasa din direcţia Buzău către Râmnicu Sărat, ar fi lovit un alt autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie, la volan aflându-se un bărbat de 25 ani, din Ilfov. Ulterior, acesta a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat de 55 ani din Prahova”, a precizat Minea.

Potrivit acesteia, din impact a rezultat ranirea conducatorului autoutilitarei, precum şi a trei pasagere din maşina proiecta0 ăpe contrasens, cu vârstele de 1 an, 25 ani, precum şi 49 ani.

Două dintre victime au rămas încarcerate şi au fost scoase de către pompieri. Cei patru răniţi au fost transportaţi la spital.

În urma accidentului, traficul pe DN 2 (E 85), se desfăşoară îngreunat, în zonă formându-se coloane de maşini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.