Pompierii au intervenit, marţi, la un accident produs pe DN 2, în localitatea Glodeanu Sărat, judeţul Buzău, după ce o butelie cu GPL s-a desprins din încărcătura unui camion şi a rămas blocată sub o autoutilitară care circula în spatele acestuia, fisurându-se. Pompierii au asigurat zona până când butelia a fost înlăturată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Ialomiţa, accidentul s-a produs în dreptul satului Căldăruşanca din comuna Glodeanu Sărat, judeţul Buzău.

Şoferul unei autoutilitare care circula în spatele unui autotren încărcat cu butelii cu GPL s-a trezit cu una dintre butelii căzând pe carosabil din mers, exact înaintea sa. Butelia a intrat printre roţile vehicului, determinând pierderea direcţiei de mers şi blocându-se sub maşina care a derapat în şanţul din afara părţii carosabile.

Întrucât recipientul cu gaz s-a fisurat, la locul accidentului s-au deplasat salvatorii de la Detaşamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au acţionat pentru asigurarea vehiculului, extragerea buteliei de sub caroserie şi asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor până la evacuarea totală a gazului inflamabil.

Şoferul autoutilitarei nu a fost rănit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.