O femeie de 41 de ani din satul Cuculeasa, comuna Ziduri a ajuns la unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău după ce a fost atacată cu un cuţit chiar în propriul magazin, de un bărbat de 36 de ani care ulterior a încercat să se sinucidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat în magazinul femeii cerându-i băutură pe datorie. Pentru că datoriile strânse pe caiet erau destul de mari, femeia l-a refuzat pe bărbat mai ales că a observat că acesta era deja băut bine. Enervat că a fost refuzat, bărbatul s-a năpustit asupra femeii cu un cuţit, provocându-i mai multe răni la cap şi la gât. Ulterior, a plecat acasă unde a încercat să se înjunghie în inimă cu acelaşi cuţit. Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi aduşi la spital.

„La U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate două persoane care au suferit leziuni în urma unei agresiuni. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani şi de un bărbat în vârstă de 36 de ani. Femeia a suferit plăgi prin înjunghiere la nivelul scalpului şi gâtului iar bărbatul a suferit plăgi, prin înţepare, la nivelul toracelui stâng. Cele două victime sunt stabile, conştiente, în curs de investigare", au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău.

La locul producerii incidentului s-a deplasat rapid o echipă operativă din cadrul IPJ Buzău însoţită de un procuror criminalist care au deschis o anchetă urmând ca la final să decidă şi încadrarea juridică a faptei.

  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.