Zece persoane au fost evacuate, miercuri, din birourile în care lucrau şi dintr-o locuinţă din municipiul Buzău, după ce o echipă de muncitori care efectuau un branşament electric a fisurat o conductă de gaze în timpul lucrărilor de excavaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, George Creţu, pompierii au intervenit cu o autospecială în zona producerii unei fisuri accidentale la o conductă de gaze, iar împreună cu jandarmii şi poliţiştii au evacuat zece persoane din zona de pericol.

Muncitorii care lucrau pentru realizarea unui branşament electric au lovit accidental conducta de gaze, ulterior depărtându-se de locul incidentului.

Angajaţii de la două societăţi comerciale care îşi aveau birourile în zonă şi membrii unei familii care locuia în apropiere au anunţat pompierii care s-au deplasat la faţa locului, au sigilat zona şi au evacuat oamenii pentru a nu le fi pusă viaţa în pericol.

La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai furnizorului de gaze care lucrează pentru remedierea avariei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.