Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, pe DN 2 E 85, la ieşire din Buzău spre Ploieşti, în urma impactului dintre cele două maşini. În urma impactului, unul dintre vehicule a luat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Buzău, accidentul s-a produs la mai puţin de un kilometru de ieşirea din oraş.

Un autoturism care tocmai ieşise din Buzău a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un altul care se deplasa către Buzău. Imediat după coliziune, maşina care a ajuns pe contrasens a luat foc. Cei doi ocupanţi, deşi răniţi, au reuşit să se autoevacueze.

La faţa locului au ajuns şi echipaje de salvare, dar şi pompieri. Din cea de-a doua maşină au fost rănite 3 persoane. Ambulanţele au preluat şi transportat la spital toţi răniţii.

Potrivit medicilor, una dintre victime a fost resuscitată, iar două dintre femeile rănite sunt însăcinate.

Două pasagere sunt din Vadu-Paşii, de 32, respectiv 24 de ani şi cea de-a
Treia femeie este din Podgoria şi are 31 de ani.

”Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri
medicale”, au transmis poliţiştii.

La locul accidentului circulaţia a fost oprită mai bine de o oră, cât timp poliţiştii au făcut măsurători şi cercetări.
              
Traficul spre Bucureşti a fost deviat prin oraş, pe Şoseaua Spătarului, iar cel de pe DN 1 B, pe aceeaşi şosea. La reluarea circulaţiei, s-a înregistrat aglomeraţie şi s-a mers cu viteză redusă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.