Bărbatul din judeţul Buzău suspectat că şi-a ucis fiul în vârstă de opt ani, înjunghiindu-l de mai multe ori cu un cuţit, a fost găsit spânzurat, sâmbătă seară, de poliţiştii şi jandarmii care îl căutau.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost găsit de poliţiştii şi jandarmii care îl căutau, el fiind spânzurat de un copac, într-o lizieră, la circa jumătate de kilometru distanţă de locul crimei.

Copilul, în vârstă de opt ani, era clasa a II-a la o şcoală din Buzău şi învăţa foarte bine.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Crima a avut loc, sâmbătă, în satul Lunca din comuna buzoiană C. A. Rosetti, primele informaţii ale anchetatorilor arătând că băiatul a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit, de către tatăl său, care apoi ar fi fugit cu o bicicletă. Bărbatul era căutat de poliţişti şi jandarmi.

Potrivit localnicilor, părinţii copilului ar fi fost despărţiţi de o lună-două, tatăl locuind în satul Lunca, în timp ce mama se mutase cu băiatul de opt ani în municipiul Buzău.

Localnicii mai spuneau că, sâmbătă, băiatul ar fi mers împreună cu mama sa şi cu avocata acesteia, care urma să o reprezinte la divorţ, la locuinţa bărbatului. Femeia ar fi intenţionat să-şi mai ia din lucrurile rămase în casă, iar băiatul ar fi vrut să-şi vadă tatăl. La un moment dat, băiatul ar fi mers la un magazin din sat, cel mai probabil însoţit de tatăl său, ar fi cumpărat ceva, după care, în împrejurări necunoscute, cei doi ar fi ajuns la marginea satului, unde bărbatul şi-ar fi înjunghiat fiul, în drum. 

De asemenea, localnicii spuneau că bărbatul, care are circa 36 de ani, ar fi încercat de mai multe ori să se omoare, după despărţirea de soţia sa, iar la un moment dat, el ar fi ameninţat că o va ucide pe femeie. Ei susţineau că, în urmă cu una-două săptămâni, bărbatul ar fi fost găsit în timp ce încerca să se spânzure într-un parc din Bucureşti, iar ulterior el ar fi fost internat la un spital de psihiatrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.