Un microbuz care făcea curse regulate între Chişinău şi Bucureşti şi un autoturism au fost implicate, luni, într-un accident produs pe DN 2 (E85), în judeţul Buzău. Două persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Buzău,  din primele date a reieşit că, la Potârnicheşti, a avut loc coliziune între un microbuz condus pe direcţia Vrancea către Buzău de către un şofer în vârstă de 47 de ani, din Bacău, şi autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla un conducător auto de 34 de ani, din Vrancea.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului autoturismului şi a unui pasager din microbuz, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Bucureşti.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Microbuzul implicat in accident facea curse regulate între Chişinău şi Bucureşti. Pasagerii au fost preluaţi de un alt autovehicul.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.