Un bărbat de aproximativ 35 de ani a murit, luni, după ce s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din Sectorul 1. Echipele de intervenţie alertate nu au reuşit să-l convingă să renunţe la gest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 30. 05. 2022,prin apel 112, a fost sesizat faptul că un bărbat de aproximativ 35 de ani, se află în exteriorul ferestrei, la etajul 9 al unui imobil situat în sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul ISU, precum şi poliţişti, care au încercat să îl determine să renunţe la gestul periculos”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că, în ciuda eforturilor, bărbatul s-a aruncat de la mare înălţime. 

”În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei”, a mai transmis Poliţia.  

Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.