O persoană a fost reţinută de poliţişti şi procurori DIICOT după ce a fost prinsă în flagrant după ce a vândut un kilogram de canabis, aproximativ 20 de grame de cocaină şi 99 de comprimate de ecstasy. O altă persoană, de la care aceasta ar fi procurat o parte din droguri, a fost reţinută la rândul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Română a anunţat, luni, că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT - Structura Centrală, au prins în flagrant delict o persoană cercetată după ce ar fi vândut un kilogram de canabis, aproximativ 20 de grame de cocaină şi 99 de comprimate de ecstasy, pentru 29.000 de lei.
 
Din cercetări a reieşit că, pe parcursul lunii ianuarie, aceeaşi persoană ar fi comercializat aproximativ 100 de grame de canabis, 10 grame de cocaină şi 50 de comprimate care conţin MDMA (ecstasy), pentru 7.200 de lei.
 
Probatoriul administrat a relevat faptul că o parte dintre droguri (canabis) ar fi fost procurate de la o a doua persoană cercetată în dosar.
 
În urma unor percheziţii făcute în municipiul Bucureşti şi în judeţul Teleorman, au fost descoperite şi ridicate peste 100 de grame de canabis, seminţe de canabis, comprimate şi substanţe pulverulente, 1.050 de euro şi 25.244 de lei, cântare de precizie şi grindere, obiecte purtătoare de urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.
 
Luni, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea celor două persoane, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.
 
De asemenea, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a celor două persoane reţinute, pentru 30 de zile.
 
Sprijinul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.