Aproximativ 3000 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute au fost confiscate în urma unei acţiuni a poliţiştilor în Capitală vizând persoane care comercializau mărfuri ce poartă însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În data de 17 mai 2022,  poliţisti din  cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţiile  Sectoarelor 2 şi 4 au acţionat în mai multe complexuri comerciale, pieţe şi târguri, unde au efectuat  controale  la operatorii economici care comercializează bunuri şi mărfuri destinate consumului general, în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală, a faptelor ilicite din domeniul comerţului cu mărfuri şi produse contrafăcute", anunţă Poliţia Capitalei.
Au fost identificate persoane care comercializau mărfuri ce poartă însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României, susceptibile de a fi contrafăcute.  
Au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 3.000 de articole de îmbrăcăminte, prejudiciul cauzat fiind estimat la 470.000 lei. 
 Cercetările sunt continuate  pentru infracţiunea de  punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.