Peste 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.000 de lei, au fost aplicate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei care au organizat o acţiune pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. Totodată, au fost întomite trei dosare penale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brigada Rutieră a Capitalei, a acţionat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, alături de specialisti de la Agentia Nationala Antidrog, pe principalele artere ale municipiului Bucuresti pentru combaterea conducerii autovehiculelor de catre persoane aflate sub infl bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive.

Au fost aplicate 31 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 15.000 lei si au fost retinute 11 permise de conducere.

De asemenea, au fost intocmite 5 dosare penale, dintre care 3 pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice, 1 pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta substantelor psihoactive si 1 pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana care avea dreptul de a conduce suspendat.

”În jurul orei 23.30, la intersectia dintre str. Zetari si str. Sinei, a fost oprit conducatorul unui autovehicul in varsta de 46 de ani care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1.05 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, acelasi conducator auto a fost oprit si testat cu aparatul alcool test si in urma cu cateva ore, rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la INML pentru recoltarea de probe biologice. A fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice si pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana care avea dreptul de a conduce suspendat”, anunţă Brigada Rutieră.

Acţiunea este înscrisă în calendarul de activităţi al Organizatiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL),

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.