Circulaţia pe DN1, între Braşov şi Predeal, a fost blocată, în noaptea de luni spre marţi, timp de patru ore, după ce, în zona Cotul Donului, un buldoexcavator a lovit un limitator de înălţime şi a căzut, de pe autotrailerul pe care se afla, peste cabina unei autocisterne care transporta kerosen. La ora actuală, traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut luni noapte, în jurul orei 0.30, la Cotul Donului, între Braşov şi Predeal, după ce un boldoexcavator a lovit un limitator de înălţime. Şoferul nu a calculat bine distanţa şi a crezut că poate trece pe sub limitator, însă buldoexcavatorul a intrat în balans, în urma impactului puternic, iar apoi a căzut de pe autotrailerul care îl transporta direct peste cabina unei autocisterne încărcate cu keriosen, care circula în spatele său.

În urma impactului, şoferul autocisternei a fost rănit, însă la ora actuală este în afara oricărui pericol.

"În urma accidentului, a rezultat o victimă de 50 de ani. Pacientul era conştient şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov“, a declarat corespondentului News.ro Adriana Palaghiea, purtător de cuvânt al Ambulanţei Braşov.

Accidentul a perturbat traficul rutier pe DN1, între Braşov şi Predeal, iar timp de patru, până la 4.30, circulaţia a fost complet blocată.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la ora actuală, în judeţul Braşov, pe DN1 Predeal - Braşov, circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ.

Poliţiştii anunţă că, în cursul zilei de marţi, circulaţia va mai fi oprită total în momentul în care în zonă va sosi o macara specială care va ridica buldoexcavatorul de pe şosea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.