Trei percheziţii au loc luni dimineaţă, în Braşov, la sediul unei unităţi de învăţământ particulare, cel al unei fundaţii şi la domiciliul unei persoane fizice, într-un dosar de luare şi dare de mită. Cinci persoane urmează să fie duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă - 16.10.2023, începând cu orele 07:00, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţişti din cadrul I.P.J. Braşov - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic Braşov efectuează un numar de 3 perchezitii domiciliare în municipiul Braşov, într-un dosar penal ce vizează infracţiuni de luare de mită  şi dare de mită”, anunţă IPJ Braşov.
 
Cu ocazia punerii în executare a mandatelor de percheziţie domiciliară - vizând sediul unei unităţi de învăţământ particulare, cel al unei fundaţii şi domiciliul unei persoane fizice - se urmăreşte identificarea şi ridicarea de mijloace de probă  - înscrisuri oficiale, echipamente informatice, evidenţe personale, sume de bani. - ce urmează a fi administrate în probatoriu pe parcursul urmăririi penale.
Cinci persoane urmează să fie duse la audieri.  
 
Acţiunea beneficiază de suportul tehnic de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.