Un incendiu a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la sediul unei televiziuni care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Braşov, pompierii reuşind să stingă focul după aproximativ o oră. Nicio persoană nu a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Flăcările au cuprins faţada clădirii în care îşi desfăşoară activitatea o televiziune şi o firmă, iar din cauza vântului puternic focul s-a extins în scurt timp la acoperiş.

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, fiind nevoiţi să ajungă la acoperiş prin interiorul clădirii, deoarece deocamdată nu sunt dotaţi cu o scară de intervenţie la mare înălţime, deşi au solicitat-o încă de acum doi ani.

”S-a reuşit localizarea incendiului şi lichidarea lui înainte ca acesta să se extindă şi la alte clădiri. A ars faţada clădirii pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi şi acoperişul pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi. Cauza incendiului este în curs de stabilire. Nu au fost victime“, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

Potrivit martorilor, incendiul ar fi izbucnit din cauza unor gunoaie din apropierea clădirii care au fost incendiate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.