Poliţiştii şi procurorii braşoveni au deschis un dosar de cercetare penală după ce în mediul online a fost distribuit un film în care apare un bărbat urcat pe plafonul unei autospeciale a Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În  imaginile postate online se vede un tânăr care este urcat, stând in şezut pe plafonul unui autovehicul Duster aflat în dotarea Poliţiei. Imaginile sunt însoţite de o manea cu versuri precum „Să vină, n-are ce ne face / Ne duce la secţie şi ne lasă-n pace”. 
 Imaginile par a fi filmate în faţa unui cămin studenţesc. 
 
 
„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Biroul Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «tulburarea ordinii şi liniştii publice» şi «distrugerea», instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, transmite, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.