Un băieţel în vârstă de trei ani a murit după ce a fost lovit de un autoturism, duminică dimineaţă, în timp ce se afla în curtea unui imobil. Copilul a fost dus la spital, însă cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Braşov, accidentul a avut loc în jurul orei 10.50, în localitatea Hărman.
„Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 3 ani, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat pe raza localităţii Hărman, judeţul Braşov, ar fi fost surprins şi accidentat de către un autoturism. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează Inspectoratul de Poliţie judeţean Braşov.  
Medicii au declarat decesul băieţelului, precizează sursa citată.
Poliţiştii au deschis o investigaţie şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.