Un bărbat care asista la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă desfăşurat între Râşnov şi Poiana Braşov a ajuns la spital, duminică, după ce, speriat de o maşină care ieşise de pe traseu, a alunecat şi s-a lovit cu faţa de un bolovan de pe marginea drumului, cursa fiind întreruptă 45 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest weekend, la Râşnov, se desfăşoară prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

În timpul cursei de duminică, din cauza asfaltului umed, Patricia Grigorescu a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, o Dacie Sandero, şi a părăsit traseul. Maşina a lovit un panou de pe margine, care s-a răsturnat. Mai multe bucăţi de lemn s-au desprins din panou şi au sărit la câţiva metri. 

Maşina de concurs nu a lovit niciun spectator, însă un bărbat s-a speriat şi a alunecat în timp ce încerca să se ferească. El a căzut şi s-a lovit cu faţa de un bolovan de pe marginea drumului.

Din cauza loviturii puternice, bărbatul a leşinat, un echipaju medical intervenind imediat. Rănitul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Autorally, organizatorul competiţiei, bărbatul are un traumatism cranio-cerebral acut şi o contuzie la umărul strâng. El este în prezent conştient şi stabil din punct de vedere hemodinamic.

În urma incidentului, competiţia a fost întreruptă 45 de minute.

Trofesul Serus care se desfăşoară în weekend la Râşnov reprezintă prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Traseul este între Râşnov şi Poiana Braşov, are o lungime de patru kilometri, diferenţa de altitudine dintre start şi sosire fiind de 239 de metri. Ultimele două manşe de concurs se desfăşoară în această după-amiază. Un număr de 92 de piloţi participă la competiţie, circulaţia pe DN1E Râşnov-Poiana Braşov fiind oprită până la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.