Un adolescent de 17 ani din Braşov a fost ridicat de pe stradă, luni dimineaţă, şi dus la audieri, iar ulterior reţinut, fiind suspectat că şi-a ucis prin înjunghiere fratele mai mare, de 23 de ani. Victima a fost găsită de către mama sa, iar apropiaţii familiei spun că fraţii aveau divergenţe pe tema comportamentului celui mai mic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adolescentul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene Braşov..

Crima a fost sesizată la 112 duminică, tânărul de 23 de ani fiind găsit de mamă într-o baltă de sânge, în apartamentul familiei, situat pe strada Înfrăţirii din Braşov.

Poliţiştii şi procurorii sosiţi pentru cercetări au constatat că victima a fost înjunghiată cu un cuţit, iar fratele mai mic, în vârstă de 17 ani, era plecat de acasă.

Apropiaţi ai familiei au declarat că între cei doi fraţi existau divergenţe, din cauza comportamentului celui mai mic, care nu asculta de părinţi. Fratele mai mare i-ar fi reproşat suspectului comportamentul, iar cei doi s-ar fi bătut.

Poliţiştii confirmă că în urma acestor mărturii ale cunoscuţilor, fratele mai mic a devenit suspect, el fiind căutat şi găsit luni dimineaţă. A fost ridicat de pe stradă şi dus la audieri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, a declarat pentru News.ro că în acest caz se fac cercetări pentru infracţiunea de omor, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Dosarul ar urma să fie transferat Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, având în vedere vârsta suspectului.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.