Pompierii şi scafandrii din Brăila caută în Dunăre o fată de 10 ani care a intrat în apă şi nu a mai ieşit. Misiunea de căutare s-a desfăşurat sâmbătă până la orele serii şi a fost reluată cu forţe sporite duminică dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian, fata de 10 ani a dispărut în apele Dunării sâmbătă după-amiază. Ea se afla la scăldat împreună cu o prietenă. La un moment dat, fetele au intrat în apă, sărind de pe o staţie de pompare.

Una dintre fete a fost salvată de un bărbat care se afla în zonă la pescuit, însă acesta nu a putut să o salveze şi pe cea de-a doua şi a sunat la 112.

Pompierii şi scafandrii au căutat-o pe fetiţă sâmbătă până la lăsarea întunericului, reluând căutările duminică dimineaţă. Misiunea este extrem de dificilă din cauza curenţilor şi a pragurilor de adâncime din Dunăre care alternează de la 5 la 9 metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.