Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila au solicitat magistraţilor de la Judecătoria Brăila, iar aceştia au admis cererea de eliberare a doi bărbaţi acuzaţi că, în noiembrie anul trecut, au sechestrat şi au violat o fetiţă de 10 ani. Cei doi ar fi recunoscut faptele de care sunt acuzaţi, însă cercetările ar fi fost scos la iveală că nu ei ar fi autorii violului, ci o altă persoană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit procurorului Daniela Gabi Stanciu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, procurorii au solicitat eliberarea celor doi tineri care au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv, pe motiv că în noimebrie anul trecut ar fi violat o fetiţă de 10 ani.

"Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila aduce la cunostinţa opiniei publice că măsura arestării preventive a fost revocată la solicitarea unităţii nostre urmare a apariţiei unor împrejurări noi care au rezultat ulterior. La acest moment, din raţiuni care ţin de caracterul nepublic al urmăririi penale şi pentru a se evita periclitarea rezultatului anchetei nu se pot furniza mai multe informaţii", a declarat procurorul.

Potrivit unor surse, probele ADN ar fi arătat că cei doi brăileni nu ar fi autorii violului, deşi ei au recunoscut în faţa anchetatorilor că au violat-o pe copilă. În urma anchetei, ar fi reieşit că nu cei doi sunt autorii faptelor, ci suspect este un alt bărbat.

Violul a fost comis în luna noiembrie 2019, într-un cartierul din oraşul Brăila. Fetiţa de 10 ani ar fi fost luată cu forţa de pe stradă, din faţa unui magazin, ar fi fost sechestrată, bătută şi violată.

Ulterior, a fost adusă în stare gravă în faţa aceluiaşi magazin de unde a fost ademenită.

După comiterea acestor fapte, anchetatorii au anunţat că doi suspecţi, unul de 20 şi altul de 30 de ani, au fost arestaţi preventiv, ei fiind eliberaţi acum la cererea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.