Cele zece persoane rănite în atacul de duminică de la Brăila sunt stabile, cei doi copii de 11 şi respective 13 ani, fiind deja externaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit medicului Alina Neacşcu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila, cei doi copii de 11 şi 13 ani răniţi în atacul de duminică au fost externaţi.

De asemenea, celelalte opt victime ale atacului sunt stabile, fiind internate la Secţia Chirurgie, sub supravegherea medicilor. Unul dintre bărbaţii răniţi mai grav va fi supus din nou miercuri unei intervenţii chirurgicale. 

Între timp, poliţiştii l-au dus pe tânărul de 20 de ani la Tribunalul Brăila, cu propunerea de arestare preventivă, el fiind acuzat de tentative la omor calificat şi tâlhărie calificată.

Totodată, anchetatorii aşteaptă rezultatele analizelor pentru a stabili dacă tânărul era drogat în momentul atacului, cert fiind că acesta era băut, cu o concentraţie alcoolică de 0, 37 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.