Centrul Infotrafic anunţă că, luni după-amiază, circulaţia este îngreinată pe DN 2 B, Brăila - Buzău, carosabilul fiind acoperit cu gheaţă din cauza zăpezii viscolite care a acoperit materialul antiderapant. Poliţiştii rutieri au luat măsura instituirii de filtre de informare a conducătorilor auto la ieşirea din localitatea Surdila Găiseanca şi din municipiul Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Infotrafic, în judeţul Brăila, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, în condiţii de iarnă (carosabil acoperit cu gheaţă, din cauza zăpezii viscolite care a acoperit materialul antiderapant) pe DN 2 B (Brăila - Buzău).

Pe tronsonul Ianca - municipiul Brăila au fost înregistrate două tamponări (autovehicule ieşite în decor), poliţiştii rutieri luând măsura instituirii de filtre de informare a conducătorilor auto la ieşirea din localitatea Surdila Găiseanca şi din municipiul Brăila.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, poliţiştii sfătuiesc conducătorii auto să nu plece la drum cu autovehiculul neechipat corespunzător, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi pe teren, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.