Bărbatul din Brăila care a lovit cu maşina, în mod intenţionat, un tânăr, pentru a se răzbuna după ce acesta îi lovise fratele cu un cuţit în spate, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce iniţial fusese lăsat în libertate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reţinerea bărbatului de 36 de ani a venit după criticile aduse deciziei autorităţilor de a-l lăsa liber pe cel care a lovit cu maşina intenţionat un tânăr de 29 de ani, după care a coborât şi a început să îl înjure şi să îl ameninţe.

Dosarul, care era iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal, care a dispus reţinerea bărbatului.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au continuat cercetările, iar în urma probatoriului administrat, dosarul penal a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de şofer, acesta fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă", a transmis vineri IPJ Brăila.

Un tânăr a fost grav rănit, după ce a fost lovit intenţionat cu maşina, pe o stradă din Brăila, în urma unui conflict pe care l-a avut cu un alt tânăr. În urma impactului, victima a rămas inertă pe şosea, în timp ce şoferul a coborât din autoturism şi a început să o înjure.

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, incidentul a avut loc, miercuri după-amiază, pe o stradă din Brăila, în urma unui conflict între tineri, ca o răzbunare.

"În această după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat, a avut loc un conflict, în urma căruia un tânăr de 29 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Brăila. Astfel, fratele celui agresat l-a lovit cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului', se arăta într-un comunicat al IPJ Brăila.

În imaginile surprinse se poate observa cum, după ce tânărul este lovit violent de maşină, şoferul coboară şi începe să-l înjure pe cel care este inert pe şosea. Ulterior, la locul accidentului ajung mai multe persoane, inclusiv o rudă apropiată a victimei, care este pe punctul de a leşina.

Conform IPJ Brăila, în urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.