Poliţiştii din Brăila fac cercetări după ce un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort de către soţia sa, în curtea locuinţei. Oamenii legii au indicii că bărbatul ar fi fost ucis de socrul său, care, după ce l-ar fi înjunghiat, i-a dat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, vineri, o femeie în vârstă de 43 de ani, din localitatea Vărsătura, a sunat la 112 şi a anunţat că soţul său, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit decedat în curtea locuinţei.

"La faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului, care prezintă urme de combustie şi mai multe leziuni pe suprafaţa corpului", au transmis reprezentanţii IPJ Brăila.

În acest caz, cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul ar fi fost ucis chiar de socrul său. Iniţial, victima ar fi fost înjunghiată, după care incinerată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.