Poliţiştii şi procurorii din Brăila au deschis o anchetă, după ce într-o gospodărie din localitatea brăileană Lanuri au fost găsite rămăşite umane, în urma cercetărilor stabilidu-se că aparţin unui bărbat de 56 de ani dat dispărut în februarie anul trecut. Soţia victimei, cu 20 de ani mai tânără, a fost reţinută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii, Poliţia a fost sesizată de sora bărbatului care a găsit mai multe oase umane într-o anexă a gospodăriei, în timp ce făcea curat. Din gospodăria respectivă, soţia bărbatutlui dat dispărut se mutase la scurt timp după ce acesta nu a mai fost de găsit.

Sora bărbatului a găsit în grajd picioarele bărbatului, ulterior anchetatorii găsind în pod craniul. În urma cercetărilor la faţa locului au fost descoperite şi actele proprietarului casei, aruncate în WC.

S-a stabilit că rămăşiţele umane aparţin unui fost poliţist local, dat dispărut în urmp cu aproape 2 ani, de către sora sa. Încă de la momentul dispariţiei, soţia bărbatului a fost considerată suspect în caz, însă nu au existat probe pentru a fi incriminată. Ea a declarat Poliţiei, la scurt timp după dispariţia soţului, în vârstă de 56 de ani, că acesta ar fi plecat la muncă în străinătate iar apoi ar fi sunat-o si i-ar fi cerut să părăsească domiciliul conjugal.

Femeia a fost reţinută pentru 24 ore, fiind acuzată de omor şi profanare de cadavre.




 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.