Cele două victime ale accidentului de pe calea ferată produs vineri dimineaţă la Brăila sunt soţ şi soţie. Martorii spun că bărbatul care conducea un autoturism Ford Mondeo ar fi depăşit coloana de maşini care aşteptau la barieră, pentru a traversa calea ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Brăila, bărbatul decedat avea 38 de ani iar femeia 35, fiind soţ şi soţie, din localitatea Cazasu.

Din primele informaţii, brăileanul se pare că avusese un schimb de replici cu un alt conducator auto, care, vrând să facă loc altor maşini, a dat cu spatele şi i-a atins bara din faţă. După ce ar fi avut schimbul de replici cu celălalt şofer, bărbatul de 38 de ani a demarat în trombă.

Bărbatul ar fi depăşit coloana de maşini care astepta la barieră, la trecerea la nivel cu calea ferată, ignorând semnalele acustice şi luminoase care erau în funcţiune.

îAutoturismul a fost izbit în plin de trenul regio Constanţa-Galaţi, fiind târât zeci de metri.

Cei doi ocupanţi au rămas încarceraţi în maşină, neputând fi salvaţi de medicii de la SAJ Brăila.

Traficul rutier dar şi feroviar a fost întrerupt din jurul orei 8.20, când s a produs tragedia, şi până la ora 10.00 când a fost reluat pe ambele variante.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.