Un bărbat de 24 de ani din judeţul Botoşani a fost arestat preventiv pentru ultraj, după ce ş-a lovit cu un lemn în cap pe un pădurar care îl prinsese la furat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Botoşani, un bărbat de 24 de ani din comuna Corni a fost reţinut pentru 24 de ore şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru ultraj. 
 
"În urma probatoriului administrat de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.1, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, s-a stabilit faptul că la data de 17 decembrie, tânărul de 24 de ani împreună cu un alt tânăr de 25 de ani au fost surprinşi în pădurea de pe raza localităţii Balta Arsă de către padurar, un bărbat de 61 de ani, in timp ce scoteau arbori din rădăcini în vederea sustragerii”, se arată în comunicatul IPJ Botoşani. 
 
Sursa citată menţionează că bărbatul de 24 de ani l-a lovit pe pădurar cu o bucată de lemn în cap, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 
 
Tânărul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.