Pompierii din Botoşani intervin joi, pentru căutarea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, dispărut în lacul de acumulare Stânca-Costeşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani au anunţat că un prieten ar fi încercat să îl salveze, dar pentru că nu a reuşit a cerut ajutor la 112. 
"Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru căutarea unui bărbat, în vârstă de 40 ani, care a intrat în apele Lacului de acumulare Stânca-Costeşti şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Din primele informaţii, acesta era cu un prieten, care a încercat să îl salveze. Nu a reuşit şi a sunat la 112 după ajutor.  La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Ştefăneşti cu o barcă, un echipaj al Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, cu o ambarcaţiune, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ Botoşani”, a precizat ISU Botoşani. 
Sursa citată a menţionat că a fost solicitat şi sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pentru a completa echipa de scafandri, iar până la sosirea acestora la caz, pompierii şi poliţiştii de frontieră fac căutări cu bărcile. 
ISU Botoşani a precizat că misiunea este îngreunată de curenţii puternici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.