Poliţiştii din Botoşani fac, joi, 23 de percheziţii la locuinţele unor persoane şi la sediile unor firme, bănuite că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 130.000 de lei, prin contrabandă cu ţigarete, 12 persoane urmând a fi conduse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani fac, joi, 23 de percheziţii domiciliare într-un dosar penal de contrabandă cu ţigări.

Din cercetări a reieşit faptul că persoanele implicate ar fi introdus ilegal ţigarete în România, din spaţiu extracomunitar, pe care le-ar fi comercializat pe raza judeţelor învecinate.

Valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat a fost estimat la 130.000 de lei, iar 12 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, pentru audieri.

La activitate pasticipă jandarmi şi poliţişti de frontieră


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.