O fată în vârstă de 13 ani din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, este căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă în noaptea de joi spre vineri şi nu a mai revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Botoşani a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii fac verificări pentru găsirea unei fete de 13 ani care a plecat de acasă, din oraşul Săveni.
 
Andreea-Alexandra Scripcă are o înălţime de aproximativ 150 de centimetri, 50 de kilograme, părul vopsit roşcat, tuns până la umeri şi îl poartă prins în coadă. La momentul plecării fata purta maieu de culoare neagră, pantaloni scurţi de culoare bleumarin. 
 
Persoanele care pot da informaţii despre fata dispărută sunt rugaţi de poliţişti să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unităţi de poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.