Bărbatul de 32 de ani din judeţul Botoşani, care şi-a violat şi ucis nepoata în vârstă de 8 ani, a fost arestat preventiv. El a recunoscut fapta şi nu va contesta decizia magistraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei locale, bărbatul de 32 de ani din judeţul Botoşani, care şi-a violat şi ucis nepoata în vârstă de 8 ani, a fost arestat preventiv.

El a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul zilei de sâmbătă, după ce a fost audiat, ulterior fiind prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Judecătorii au admis propunerea procurprilor, bărbatul fiind arestat pentru următoarele 30 de zile.

Avocata sa a declarat presei că bărbatul şi-a recunoscut fapta, care a fost comisă la beţie, regretă ce a făcut şi nu va contesta decizia magistraţilor.

Fata de 8 ani a plecat, vineri, de acasă pentru a-i duce de mâncare unchiul ei, care locuieşte în apropiere. Nun a mai revenit acasă, părinţii anunţând dispariţia.

Copila a fost găsită decedată, dezbrăcată şi cu urme de sânge, la marginea localităţii, suspectul fiind căutat de sute de persoane. El a fost prins în apropierea locuinţei, în buruieni. Au fost trase două focuri de armă pentru imobilizarea lui.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.