Un bărbat de 31 de ani şi o femeie de 25 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Botoşani după ce agresat şi au şantaj un bărbat de 48 de ani. Conflictul a pornit după ce au existat neînţelegeri în legătură cu serviciile pe care le oferea femeia, care se prostitua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele a două persoane, din municipiul Botoşani, cercetate sub aspectul comiterii infracţiunilor de şantaj, proxenetism şi lovire sau alte violenţe.
“Din cercetări, a reieşit faptul că din luna noiembrie 2022 şi până în prezent, un tânăr, de 31 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către concubina sa, de 25 de ani şi ar fi beneficiat de foloase materiale de  pe urma acestei activităţi.  De asemenea, cei doi ar fi şantajat şi agresat un bărbat, de 48 de ani, în momentul în care au existat neînţelegeri între aceştia, privind serviciile pe care le oferea femeia”, se arată în comunicat.
Poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa celor doi de unde au ridicat mai multe bunuri, printre care bani, o armă şi o substanţă vegetală, susceptibilă a fi marijuana. 
Cei doi vor fi prezentaţi, marţi, instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 
Totodată, în urma activităţilor desfăşurate, 20 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei cu mandate de aducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.